Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Transparența » ANUNŢ privind iniţierea procesului de consultare a proiectului Hotărîrii Guvernului ,,Cu privire la aprobarea modificărilor și completărilor ce se operează în Hotărîrea Guvernului nr. 472 din 26.03.2008 cu privire la aprobarea componenţei Comitetului naţional pentru combaterea traficului de fiinţe umane şi a Regulamentului Comitetului naţional”.

ANUNŢ privind iniţierea procesului de consultare a proiectului Hotărîrii Guvernului ,,Cu privire la aprobarea modificărilor și completărilor ce se operează în Hotărîrea Guvernului nr. 472 din 26.03.2008 cu privire la aprobarea componenţei Comitetului naţional pentru combaterea traficului de fiinţe umane şi a Regulamentului Comitetului naţional”.

  imprimare
06.11.2017   385 Accesări  

Secretariatul permanent al CN CTFU anunță iniţierea procesului de consultare a proiectului Hotărîrii Guvernului ,,Cu privire la aprobarea modificărilor și completărilor ce se operează în Hotărîrea Guvernului nr. 472 din 26.03.2008 cu privire la aprobarea componenţei Comitetului naţional pentru combaterea traficului de fiinţe umane şi a Regulamentului Comitetului naţional".       

În acest context, solicităm respectuos ca propunerile, sugestiile şi opiniile subiecților interesați în raport cu proiectul menţionat, să fie  expediate până la 20 noiembrie 2017 la adresa de e-mail diana.comerzan@gov.md

Persoana de contact: Diana Comerzan, tel. (022) 250 257

Proiectul Hotărîrii Guvernului

Notă informativă

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md