Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Rapoarte   »  Naționale » Săptămâna AntiTrafic 15-20 octombrie 2013

Săptămâna AntiTrafic 15-20 octombrie 2013

  imprimare
09.12.2013   2898 Accesări  

În perioada 15-20 octombrie 2013, în municipiul Chişinău, cât şi pe teritoriul Republicii Moldova au fost realizate un şir de acţiuni la nivel central şi local dedicate Campaniei naţionale “Săptămâna AntiTrafic”.

Secretariatul Permanent (SP) al Comitetului Naţional pentru Combaterea Traficului de Fiinţe Umane (CN CTFU) în parteneriat cu reprezentanţii organizaţiilor internaţionale (OI) şi neguvernamentale (ONG) au reuşit să realizeze acţiunile conform matricei prestabilite şi consultate pe parcursul lunii septembrie. În vederea asigurării unui proces transparent de organizare a Campaniei, proiectul matricei a fost plasat pe site-ul www.antitrafic.gov.md, în rubrica „Transparenţă”.

 

În topul activităţilor ce au marcat începutul Campaniei naţionale „Săptămâna antitrafic” a fost Conferinţa Regională – Combaterea Traficului de Fiinţe Umane în Europa de Sud-Est: pentru o mai bună protecţie a copiilor care a avut loc în 7-8 octombrie 2013, la Chişinău, organizată de către  Ambasada Franţei în Republica Moldova, în parteneriat cu CN CTFU (TFU), MAEIE, finanţată de Ministerul Afacerilor Externe al Franţei. Evenimentul a reunit experţi din domeniului antitrafic din peste 16 ţări. Evenimentul respectiv a fost reflectat şi în presa internaţională. 

Raport Săptămâna Antitrafic

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md