Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Rapoarte   »  Ale societații civile / ONG-lor » Studiul calitativ „Copiii în situații de stradă în Republica Moldova"

Studiul calitativ „Copiii în situații de stradă în Republica Moldova"

  imprimare
14.03.2018   699 Accesări  

Studiul calitativ „Copiii în situații de stradă în Republica Moldova" a fost realizat în perioada octombrie - decembrie 2017 de către psihologul român Liliana Foca, cu sprijinul fundației Terre des hommes Moldova. Acest studiu constituie o primă încercare de analiză științifică a copiilor în situații de stradă din Moldova. Sumarul executiv poate fi accesat aici.

Terre des hommes este cea mai importantă organizație elvețiană de ajutorare a copiilor. Fondată în 1960, organizația participă anual la eforturile internaționale de a îmbunătăți calitatea vieții a milioane de copii vulnerabili din întreaga lume. Tdh activează în Republica Moldova începând cu anul 2004, fiind dedicată protecţiei copiilor. Programele Tdh sunt orientate spre asigurarea ca toți copiii din țară să beneficieze de un sistem care le poate garanta supraviețuirea, protecția, dezvoltarea și participarea la evenimentele sociale, educaționale, culturale și de sănătate care îi influențează.

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md