Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Presa despre traficul de fiinţe umane » Femeie din Vulcăneşti învinuită de trafic în scopul exploatării sexuale

Femeie din Vulcăneşti învinuită de trafic în scopul exploatării sexuale

  imprimare
14.01.2014   1573 Accesări  

Procuratura din Găgăuzia anunţă că, în august curent, o locuitoare a raionului Vulcăneşti a racolat, prin intermediul unei reţele sociale, o minoră de 16 ani despre care cunoştea că se află într-o stare materială grea. Inculpata i-a promis că o poate angaja în calitate de chelner în or. Moscova. În realitate însă, ajunsă la destinaţie, victima a fost impusă să presteze servicii sexuale timp de două luni, pentru a întoarce banii cheltuiţi pentru transportarea acesteia.

După ce a întors toţi banii, victima, a fost lăsată să revină în ţară.

Procurorii au finalizat urmărirea penală în privinţa inculpatei şi au expediat cauza penală spre examinare în instanţa de fond.

Actualmente, învinuita de 19 ani, are interdicţia de a părăsi hotarele ţării până la pronunţarea sentinţei, iar dacă va fi recunoscută vinovată de cele incriminate, aceasta riscă până la 15 ani de închisoare.

Informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md