Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Presa despre traficul de fiinţe umane » Femeie din capitală învinuită de proxenetism

Femeie din capitală învinuită de proxenetism

  imprimare
11.05.2015   1634 Accesări  

O locuitoare a mun. Chişinău este învinuită de procurori de comiterea mai multor infracţiuni, printre care şi proxenetismul.

Procurorii au stabilit că, în intervalul lunilor ianuarie – decembrie 2014, inculpata a recrutat 11 tinere, printre care şi o minoră, pentru acordarea serviciilor sexuale, inclusiv sub formă de masaj erotic. În continuare, femeia a închiriat spaţii într-un centru comercial, pe care le-a amenajat, după care a plasat anunţuri de acordare a serviciilor de masaj, astfel asigurând legătura între fete şi clienţi. Inculpata primea câte jumătate din suma achitată de client pentru serviciile sexuale acordate.

Într-un alt episod, inculpata este învinuită de falsificarea diplomei eliberate pe numele uneia dintre fete, care certifica faptul că ultima ar fi absolvit cursuri de masaj.

Procuratura Generală a finalizat urmărirea penală şi a expediat cauza penală spre examinare Judecătoriei sectorului Rîşcani. În prezent inculpata se află în arest preventiv.

Dacă va fi recunoscută culpabilă de comiterea proxenetismului, traficului de copii şi a falsului în acte, inculpata, în vârstă de 55 de ani, riscă ani grei de închisoare.  

Sursa:Serviciul de presă al Procuraturii Generale

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md