Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Presa despre traficul de fiinţe umane » Bărbat din Anenii Noi condamnat pentru trafic de fiinţe umane

Bărbat din Anenii Noi condamnat pentru trafic de fiinţe umane

  imprimare
29.06.2015   1452 Accesări  

Un locuitor al raionului Anenii Noi a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru comiterea traficului de fiinţe umane.

Din datele Procuraturii sect. Botanica reiese că, în noiembrie 2014, inculpatul, cunoscând că o consăteană se află într-o stare financiară grea, a recrutat-o pentru a fi exploatată sexual în  or. Dubai, Emiratele Araba Unite. Ajunsă la destinaţie, victimei i-a fost luat paşaportul, după care fost adăpostită într-un apartament, unde a oferit servicii sexuale contra plată timp de câteva luni, până nu a fost ajutată de un localnic să ajungă acasă în Republica Moldova.

Inculpatul, în vârstă de 27 de ani, a fost condamnat pentru acţiunile sale ilegale la 10 ani de detenţie în penitenciar de tip închis.

Sentinţa este cu drept de atac.

Sursa: Serviciul de presă al Procuraturii Generale 

 

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md