Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Presa despre traficul de fiinţe umane » Tânără din Anenii Noi impusă să se prostitueze în Dubai timp de 9 luni

Tânără din Anenii Noi impusă să se prostitueze în Dubai timp de 9 luni

  imprimare
13.01.2016   1485 Accesări  

      Un locuitor al capitalei a fost condamnat recent după ce a impus o tânără din Anenii Noi, în vârstă de 22 de ani, să presteze servicii sexuale în Emiratele Arabe Unite timp de 9 luni.

      Potrivit Secţiei combatere trafic de fiinţe umane a Procuraturii Generale, în luna mai 2014, un locuitor al capitalei i-a propus victimei prin intermediul unei reţele de socializare un post de muncă bine plătit în Dubai. După ce i-a procurat bilet de avion, tânăra a ajuns la locul destinaţiei, unde i-au fost luate actele de identitate, fiind impusă să presteze servicii sexuale într-un apartament. O parte din banii câştigaţi de pe urma exploatării sexuale victima o transfera inculpatului, până la momentul revenirii acasă.

      Pentru acţiunile sale ilegale, inculpatul, în vârstă de 25 de ani, a fost condamnat la 7 ani privaţiune de libertate, în penitenciar de tip închis.

      Sentinţa este cu drept de atac.

 

Sursa: Serviciul de presă al Procuraturii Generale

 

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md