Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Presa despre traficul de fiinţe umane » Trei bărbaţi reţinuţi de procurori fiind bănuiţi de comiterea traficului de fiinţe umane

Trei bărbaţi reţinuţi de procurori fiind bănuiţi de comiterea traficului de fiinţe umane

  imprimare
09.12.2016   1738 Accesări  

      Trei persoane, cu vârstele cuprinse între 21 şi 36 de ani, au fost reţinuţi de procurori fiind bănuiţi de comiterea traficului de fiinţe umane în scop de exploatare sexuală comercială.

      Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale şi a Centrului pentru combaterea traficului de persoane a MAI , în perioada lunilor septembrie - noiembrie curent, bănuiţii au recrutat o tânără din raionul Ungheni, căreia i-au propus să lucreze în calitate de dansatoare într-un club de noapte din Turcia. Mai târziu, indivizii şi-au schimbat planurile, îndemnând-o să practice prostituţia într-un hotel din Italia sau Franţa.

      Bănuiţii nu şi-au dus intenţiile până la capăt, fiind reţinuţi de către procurori în rezultatul acţiunilor de urmărire penală şi măsurilor speciale de investigaţii efectuate. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de comiterea traficului de fiinţe umane, aceştia riscă până la 15 ani de închisoare.

 

Sersa: Procuratura Generală

 

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md