Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Presa despre traficul de fiinţe umane » Bărbat din capitală condamnat pentru două capete de acuzare

Bărbat din capitală condamnat pentru două capete de acuzare

  imprimare
03.02.2017   798 Accesări  

 

Un  locuitor al capitalei a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru comiterea traficului de copii şi proxenetism.

Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Cauze Speciale, în vara anului 2016, inculpatul, împreună cu concubina sa, au recrutat o minoră pentru a fi exploatată sexual. Astfel, timp de câteva luni, victima a prestat servicii sexuale contra sumei de 600 lei pe oră într-un apartament din capitală, bani pe care îi transmitea inculpaţilor.

Într-un alt episod, cuplul a mai recrutat în aceeaşi perioadă o tânără, care a practicat prostituţia, împărţind în jumătate cu inculpaţii venitul de pe urma activităţii sale ilegale.

Recent, bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnat la 14 ani şi 10 luni de detenţie, iar concubina acestuia a fost anunţată in căutare.

Sentinţa este cu drept de atac.

Sursa: Procuratura Generală

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md