Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Presa despre traficul de fiinţe umane » Pedeapsă cu închisoarea pentru un traficant de fiinţe umane

Pedeapsă cu închisoarea pentru un traficant de fiinţe umane

  imprimare
05.06.2017   1702 Accesări  

Un locuitor al capitalei, în vârstă de 26 de ani, va petrece următorii ani după gratii pentru că a traficat două tinere în scop de exploatare sexuală.

Potrivit probelor administrate de Procuratura din Ialoveni, la începutul anului 2013, inculpatul a recrutat două tinere din acelaşi raion pentru a fi angajate în calitate de bucătar în Federaţia Rusă. Bărbatul le-a perfectat victimelor actele necesare pentru plecare în or. Moscova, unde acestea au fost impuse să presteze servicii sexuale timp de câteva luni.

De menţionat că, la sfârşitul anului 2016, inculpatul a fost condamnat pentru comiterea tâlhăriei la 12 ani închisoare, iar recent instanţa de judecată i-a stabilit bărbatului o pedeapsă finală pentru ambele infracţiuni de 16 ani de detenţie în penitenciar de tip închis.

Sentinţa este cu drept de atac.

Sursa: Procuratura Generală

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md