Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  MEDIATECA ANTITRAFIC   »  Galerie video » Expoziția fotogfrafică „aRtitudine împotriva traficului de fiinţe

Expoziția fotogfrafică „aRtitudine împotriva traficului de fiinţe

  imprimare
24.10.2013   2320 Accesări  

Ministerul Tineretului şi Sportului în parteneriat cu Secretariatul permanent al Comitetului Naţional pentru Combaterea Traficului de Fiinţe Umane şi Şcoala de fotografie a lui Roman Rybaleov au deschis lansarea oficială a expoziţiei de artă fotografică „aRtitudine împotriva traficului de fiinţe umane”, care încurajează societatea să ia o atitudine pozitivă pentru susţinerea şi incluziunea socială reuşită a victimelor, exluderea stigmei şi a discriminării faţă de victimele traficului de fiinţe umane. 

Evenimentul a avut loc în data de 18 octombrie 2013, cu ]ncepere de la ora 11.00, în incinta Bibliotecii Naționale – în contextul Zilei Europene de luptă împotriva traficului de fiinţe umane, dar şi în contextul Campaniei naţionale „Săptămâna AntiTrafic”, marcată în perioada 15-20 octombrie 2013 de către Republica Moldova. 

Lansarea oficială a expoziţiei a fost însoţită şi de o festivitate de decernare a premiilor, urmare a concursului realizat în cadrul acestui parteneriat. 

Iată numele câștigătorilor:
1 loc - Alex Murug
2 loc - Olesea Potereanu
3 loc - Cristina Creangă
Premiul pentru Creativitate - Rusu Iurie
Premiul pentru optimism - Victor Şchiopu

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md