Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Vizită de studiu în Olanda

Vizită de studiu în Olanda

  imprimare
04.10.2013   4413 Accesări  

Colaboratorii Procuraturii Generale, a Ministerului Afacerilor Interne, precum şi a Secretariatului Permanent vor întreprinde o vizită de studiu în Olanda, care va avea loc în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie 2013.

Această vizită este organizată de către Agenţia Naţiunilor Unite pentru Combaterea Drogurilor şi Criminalităţii (UNODC) în colaborare cu Secretariatul Permanent al Comitetului Naţional pentru Combaterea Traficului de Fiinţe Umane Umane, în cadrul proiectului „Consolidarea răspunsului justiţiei penale faţă de fenomenul traficului de fiinţe umane în Europa de Sud-Est, şi cu precădere în Republica Moldova”.

Vizita de studiu are drept scop, ca participanţii să înţeleagă componentele şi metodele de lucru a omologilor olandezi pe segmentul combaterii criminalităţii cibernetice şi totodată va fi vizitat oficiul raportorului naţional al Olandei pe domeniul prevenirii şi combaterii traficului de fiinţe umane. De asemenea vor fi organizate întrevederi la oficiul general EUROPOL şi la EUROJUST.

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md