Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Seminar de instruire cu participarea membrilor Comisiei teritoriale, primarilor şi asistenţilor sociali comunitari din raionul Cimişlia.

Seminar de instruire cu participarea membrilor Comisiei teritoriale, primarilor şi asistenţilor sociali comunitari din raionul Cimişlia.

  imprimare
06.06.2014   2701 Accesări  

Astăzi, 6 iunie 2014, reprezentanţii Secretariatului permanent şi ai Centrului pentru asistenţa şi protecţia victimelor şi potenţialelor victime ale traficului de fiinţe umane au participat la seminarul "Protecţia şi asistenţa victimelor traficului de fiinţe umane şi a violenţei în familie"organizat de Comisia teritorială din raionul Cimişlia, la care au fost invitaţi primari şi asistenţi sociali comunitari. Scopul evenimentului a fost de a aduce la cunoştinţă prevederile HG nr. 228 din 28 martie 2014 cu privire la aprobarea Regulamentului de activitate a echipelor multidisciplinare teritoriale din cadrul Sistemului naţional de referire, precum şi de a evidenţia priorităţile stabilite pentru anul 2014 în domeniul anti-trafic.

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md