Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » INVITAŢIE PENTRU PRESĂ

INVITAŢIE PENTRU PRESĂ

  imprimare
13.10.2014   2288 Accesări  

CINE: Secretariatul permanent al Comitetului Naţional pentru combaterea traficului de fiinţe umane în parteneriat cu Centrul pentru combaterea traficului de fiinţe umane, Organizaţia Naţiunilor Unite în Republica Moldova, Misiunea Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie în Republica Moldova şi Centrul Internaţional „La Strada".
PARTICIPANŢI:
Ecaterina BEREJAN, şef al Secretariatului permanent al CN CTFU
Ana REVENCO, Directorul Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane al IGP
Nicola HARRINGTON-BUHAY, Coordonator Rezident al Organizaţiei Naţiunilor Unite în Republica Moldova
Daniela MISAIL-NICHITIN, Directorul Centrului Internaţional „La Strada"
Experţii din domeniu
CE: Conferinţă de presă cu ocazia lansării Campaniei naţionale „Săptămâna de luptă împotriva traficului de fiinţe umane" cu genericul „Protejat de comunitatea antitrafic"
UNDE: Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, etaj 1, Sala de Conferinţe
CÂND: Joi, 16 octombrie 2014, ora 10:00
NOTĂ: „Săptămâna de luptă împotriva traficului de fiinţe umane" se va desfăşura pentru al 3-lea an consecutiv, în perioada 16-23 octombrie 2014. Activităţile vor fi desfăşurate în contextul marcării, la data de 18 octombrie, a „Zilei europene de luptă împotriva traficului de fiinţe umane", care a fost desemnată pentru prima dată în anul 2007 de către Comisia Europeană. Campania are drept scop prevenirea traficului de fiinţe umane (TFU) prin informarea populaţiei, în special a tinerilor, despre riscurile legate de acest fenomen cu accent pe metodele de recrutare în mediul on-line. Totodată, comunitatea antitrafic va evidenţia accesibilitatea serviciilor şi programelor de asistenţă şi protecţie dezvoltate în Republica Moldova, de care victimele şi potenţialele victime ale TFU pot beneficia pentru reabilitarea şi reintegrarea socială.

Agenda lansare conferinta de presa 16.10.2014

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md