Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Şedinţa de lucru cu secretarii Comisiilor teritoriale pentru combaterea TFU

Şedinţa de lucru cu secretarii Comisiilor teritoriale pentru combaterea TFU

  imprimare
10.10.2016   2878 Accesări  

      În  data  de 4  octombrie  2016,  Secretariatul  permanent al  CN  CTFU, în  parteneriat  cu  Misiunea  OIM  în  Moldova,  a  organizat şedinţa de  lucru cu secretarii Comisiilor teritoriale pentru combaterea TFU. În cadrul şedinţei a fost prezentată o notă informativă cu privire la implementarea politicilor de prevenire şi combatere a TFU la nivel local în primele 6 luni ale anului 2016, rezultatele înregistrate, lacunele şi recomandări pentru activitatea ulterioară.

      Secretarii Comisiilor teritoriale s-au expus cu privire la provocările pe care le întâmpină în activitatea lor şi necesităţile pentru desfăşurarea unei activităţi eficiente în viitor.

      Un alt subiect abordat s-a referit la pregătirea şi desfăşurarea Campaniei naţionale  „Săptămâna de luptă împotriva traficului de fiinţe umane", care va avea loc în perioada 18-24 octombrie 2016, fiind discutată Matricea activităţilor stabilite, precum şi alte activităţi care eventual vor putea fi realizate în cadrul acesteia şi urmează să fie incluse în Matrice. Ulterior, secretarilor le-au fost distribuite materiale informative pentru a fi utilizate şi  diseminate în cadrul Campaniei antitrafic, realizate de către partenerii  de  implementare a  politicilor  naţionale  antitrafic: Misiunea OSCE în Moldova, Fundaţia Elveţiană „Terre des Hommes", Centrul Naţional de Prevenire a Abuzului faţă de Copii. 

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md