Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Ştiri şi Evenimente » Club de discuții 12+

Club de discuții 12+

  imprimare
20.12.2017   1799 Accesări  

Centrul Internațional Academic Eminescu, la 20 decembrie 2017 a fost gazda Clubului de discuții 12+. Elevi ai claselor a X-a din Liceul teoretic "Dimitrie Cantemir" au interacționat cu specialiștii Secretariatului permanent al CN CTFU și Centrului Național de Prevenire a Abuzului față de Copii, fiind invitați să vorbească deschis despre evenimentele care se întâmplă în viața lor, astfel încât aceștia să se simtă în siguranță.

În acest context, au fost expuse riscurile și consecințele traficului de ființe umane (TFU), măsurile de prevenire, serviciile prestate victimelor TFU, instituțiile cu competențe în domeniu, liniile telefonice la care pot fi sesizate cazuri sau poate fi solicitat ajutorul specialiștilor, etc.

Evenimentul menționat a încheiat ciclul de activități realizate în cadrul Programului de informare a populației în vederea prevenirii TFU planificate pentru anul 2017.

Acțiuni similare, vor fi realizate și în anul 2018 în cadrul școlilor profesionale din municipiul Chișinău.

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md