Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Ştiri şi Evenimente » Raportul „Drepturi, Restabilire, Recuperare: Compensarea victimelor Traficului de Fiinţe Umane în Republica Moldova”

Raportul „Drepturi, Restabilire, Recuperare: Compensarea victimelor Traficului de Fiinţe Umane în Republica Moldova”

  imprimare
13.09.2013   2292 Accesări  

La data de 13 Septembrie 2013, Secretariatul Permanent al CN CTFU  în parteneriat cu Misiunea OIM în Moldova a organizat în incinta Casei Guvernului, şedinţa de prezentare şi validare a Raportului „Drepturi, Restabilire, Recuperare: Compensarea victimelor Traficului de Fiinţe Umane în Republica Moldova” realizat de către expertul internaţional Abigail Steipniz.

Realizarea studiului și scrierea raportului menționat a fost posibilă grație suportului financiar și logistic al Departamentului de Stat al SUA și Misiunii OIM în Republica Moldova. Raportul dat poate fi accesat în limba română și engleză pe website-ul nostru, în compartimentul Rapoarte Ale partenerilor internaționali.

Un alt subiect al ședinței a  vizat lansarea procesului de elaborare a planului național de prevenire și combatere a TFU pentru perioada  2014-2016.

 

La această ședință a fost prezenți reprezentanții Autorităților Publice Centrale, ai ONG-lor și ai Organizațiilor Internaționale.

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md