Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Ştiri şi Evenimente » Seminar regional cu membrii Comisiilor teritoriale pentru CTFU din UTA Găgăuzia și Taraclia

Seminar regional cu membrii Comisiilor teritoriale pentru CTFU din UTA Găgăuzia și Taraclia

  imprimare
24.10.2013   4347 Accesări  

Secretariatul permanent al Comitetului naţional pentru combaterea traficului de fiinţe umane (TFU) în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi cu susţinerea Misiunii Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie (OIM) în Moldova au organizat Seminarul regional cu membrii Comisiilor teritoriale pentru combaterea TFU din UTA Găgăuzia (Gagauz-Yeri), astăzi în Mun. Chişinău.

Acest eveniment vine să realizeze activitatea 1.3.17conform obiectivului 6, din Anexa 1 al Planului naţional de acţiuni de prevenire şi combatere a traficului de fiinţe umane pentru anii 2012-2013, aprobat prin Hotărârea de Guvern nr. 559 din 31 iulie 2012 şi  pct. IV a Deciziei Prim-ministrului nr.2404-35 din 16 mai 2013, urmare a şedinţei Comitetului naţional pentru combaterea traficului de fiinţe umane din 9 aprilie curent.  

Astfel, la eveniment invităm să participe: preşedintele Comisiei teritoriale pentru combaterea TFU, secretarul Comisiei teritoriale şi coordonatorul Echipei multidisciplinare (EMD) din cadrul Sistemului Naţional de Referire din 6 raioane.

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md