Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Ştiri şi Evenimente » Atelierul de instruire "Audierea copiilor victime - martori ai abuzului / exploatării sexuale”

Atelierul de instruire "Audierea copiilor victime - martori ai abuzului / exploatării sexuale”

  imprimare
28.11.2013   4493 Accesări  

În perioada 27-29 noiembrie curent, în mun. Chișinău este organizat Atelierul de instruire "Audierea copiilor victime - martori ai abuzului / exploatării sexuale” dedicat psihologilor, procurorilor, judecătorilor de instrucțiune și responsabililor echipelor multidisciplinare din cadrul Sistemului național de referire.

Acest atelier este organizat de către Secretariatul Permanent al Comitetului Național pentru Combaterea Traficului de Ființe Umane în parteneriat cu Misiunea Organizației Internaționale pentru Migrație în Moldova, Centrul Internațional “La Strada” și Institutul Național de Justiție.

Sesiunea de instruire este organizată drept urmare a creării și dotării tehnice a Camerei de audiere a copiilor victime – martori în incinta Procuraturii Călărași, astfel, se dorește consolidarea abilităților specialiștilor care vor participa la audierea cazurilor special a victimei martorului minor, conform art.110 (1) din Codul de procedură penală.

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md