Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Ştiri şi Evenimente » SESIUNEA DE EVALUARE ŞI PLANIFICARE A ACTORILOR ANTITRAFIC

SESIUNEA DE EVALUARE ŞI PLANIFICARE A ACTORILOR ANTITRAFIC

  imprimare
11.02.2014   2774 Accesări  

În parteneriat cu Agenţia Naţiunilor Unite pentru Combaterea Drogurilor şi Criminalităţii (UNODC) Viena, la 6-7 februarie Secretariatul Permanent a organizat o sesiune de planificare strategică în vederea identificării priorităților ce țin de politicile antitrafic prin prisma abordării instituționale. La eveniment au participat specialiștii de la Procuratura Generală, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Muncii Protecției Sociale și a Familiei, Organizația Internațională pentru Migrație cu Misiunea în Republica Moldova, Centrul Internațional "La Strada", Agenţia Naţiunilor Unite pentru Combaterea Drogurilor şi Criminalităţii (UNODC), Misiunea OSCE în Moldova. 

 Acest exerciţiu s-a dovedit a fi util, în special prin faptul ca au fost identificate şi discutate necesităţile şi priorităţile instituționale, extrem de importante în planificarea politicilor naţionale pentru anul 2014 şi al aniilor următori, generând astfel propunerea de a organiza anual acest gen de activităţi.

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md