Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Ştiri şi Evenimente » Schimb de experienţă cu delegaţia din Republica Tadjikistan.

Schimb de experienţă cu delegaţia din Republica Tadjikistan.

  imprimare
18.12.2014   2925 Accesări  

La 17 decembrie curent, Secretariatul permanent al Comitetului naţional pentru combaterea traficului de fiinţe umane a găzduit delegaţia Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Tadjikistan, în contextul realizării vizitei de studiu în Republica Moldova, în perioada 17-19 decembrie. Reprezentanţii delegaţiei au fost interesaţi să facă cunoștință cu politicile publice naţionale în domeniul prevenirii și combaterii traficului de ființe umane.

În cadrul vizitei, dna Ecaterina Berejan, şef al Secretariatului permanent, a prezentat cadrul instituţional şi legal în domeniul prevenirii şi combaterii traficului de fiinţe umane din Republica Moldova, atribuţiile şi misiunea Secretariatului permanent ca entitate nou-creată în cadrul Cancelariei de Stat, rolul acesteia în coordonarea şi monitorizarea politicilor naţionale antitrafic.

Reprezentanţii delegaţiei au prezentat cadrul instituţional şi legal din Tadjikistan în acest domeniu şi au remarcat progresele Republicii Moldova în lupta cu acest fenomen, precum şi utilitatea practică a vizitei de studiu realizate pentru reforma iniţiată de Republica Tadjikistan, inclusiv cea din domeniul prevenirii şi combaterii traficului de fiinţe umane.

 

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md