Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Ştiri şi Evenimente » Şedinţa tehnică a Grupului coordonator al Secretariatului permanent cu participarea reprezentanţilor autorităţilor publice centrale şi a partenerilor de implementare a politicilor antitrafic.

Şedinţa tehnică a Grupului coordonator al Secretariatului permanent cu participarea reprezentanţilor autorităţilor publice centrale şi a partenerilor de implementare a politicilor antitrafic.

  imprimare
27.02.2015   952 Accesări  

Secretariatul permanent al Comitetului naţional pentru combaterea traficului de fiinţe umane (SP al CN CTFU) a organizat la 26 februarie 2015 şedinţa tehnică a Grupului coordonator, la care au participat reprezentanţii autorităţilor publice centrale, cît şi partenerii de implementare a politicilor antitrafic.

În cadrul şedinţei, au fost prezentate, discutate şi analizate următoarele informaţii:
- sumarul proiectului Raportului naţional în domeniul prevenirii şi combaterii TFU pentru anul 2014;
- Raportul de activitate al SP pentru anul 2014, dar şi priorităţile pentru 2015;
- Informaţia cu privire la realizarea prevederilor Hotarîrii şedinţei CN CTFU din 18.04.2014;
- Orarul orientativ pentru şedinţele CN CTFU-2015;
- structura/cuprinsul sumarului Raportului naţional.
A fost distribuit Raportul asupra evaluării independente ex-post a gradului de implementare a Planurilor de acţiuni 2010-2011, 2012-2013.

Participanţii la şedinţă au evidenţiat şi analizat problemele identificate în implementarea politicilor naţionale în domeniul de prevenire şi combatere a TFU în anul 2014 precum şi priorităţile stabilite pentru anul 2015. S-a punctat necesitatea desfăşurării şedinţelor CN CTFU şi preliminar subiectele relevante ce urmează să fie puse în dezbatere în cadrul acestor şedinţe în conformitate cu legislaţia în vigoare.

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md