Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Ştiri şi Evenimente » Şedinţa de lucru cu secretarii Comisiilor teritoriale pentru combaterea traficului de fiinţe umane

Şedinţa de lucru cu secretarii Comisiilor teritoriale pentru combaterea traficului de fiinţe umane

  imprimare
04.10.2016   4130 Accesări  

      Astăzi,  4  octombrie  2016,  Secretariatul  permanent al  CN  CTFU, în  parteneriat  cu  Misiunea  OIM  în  Moldova,  a  organizat şedinţa de  lucru cu secretarii Comisiilor teritoriale pentru combaterea TFU. În cadrul şedinţei a fost prezentată o notă informativă cu privire la implementarea politicilor de prevenire şi combatere a TFU la nivel local în primele 6 luni ale anului 2016, rezultatele înregistrate, lacunele şi recomandări pentru activitatea ulterioară.

      Secretarii Comisiilor teritoriale s-au expus cu privire la provocările pe care le întâmpină în activitatea lor şi necesităţile pentru desfăşurarea unei activităţi eficiente în viitor.

    Un alt subiect abordat s-a referit la pregătirea şi desfăşurarea Campaniei naţionale  „Săptămâna de luptă împotriva traficului de fiinţe umane", care va avea loc în perioada 18-24 octombrie 2016, fiind discutată Matricea activităţilor stabilite, precum şi alte activităţi care eventual vor putea fi realizate în cadrul acesteia şi urmează să fie incluse în Matrice. Ulterior, secretarilor le-au fost distribuite materiale informative pentru a fi utilizate şi  diseminate în cadrul Campaniei antitrafic, realizate de către partenerii  de  implementare a  politicilor  naţionale  antitrafic: Misiunea OSCE în Moldova, Fundaţia Elveţiană „Terre des Hommes", Centrul Naţional de Prevenire a Abuzului faţă de Copii. 

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md