Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Ştiri şi Evenimente » Ședința Grupului tehnic coordonator al Secretariatului permanent

Ședința Grupului tehnic coordonator al Secretariatului permanent

  imprimare
10.04.2017   1213 Accesări  

La 7 aprilie 2017 a avut loc ședința Grupului tehnic coordonator al Secretariatului permanent. În cadrul întrunirii, Secretariatul permanent a prezentat cele mai importante realizări ale sale în 2016 și prioritățile stabilite pentru 2017. Totodată, 2016 fiind anul în care s-a finalizat implementarea Planului național de prevenire și combatere a traficului de ființe umane pentru anii 2014-2016, a fost abordat subiectul ce ține de gradul de realizare al acestuia de către comunitatea antitrafic. În acest sens, fiecare instituție, a prezentat succint lacunele și dificultățile întâlnite întru implementarea acțiunilor sale din cadrul Planului național, precum și cele mai importante activități realizate în 2016 și primul trimestru al anului 2017.

În final, Secretariatul permanent a prezentat informația cu privire la conținutul proiectului Strategiei naţionale de prevenire şi combatere a traficului de ființe umane pentru anii 2017-2022 și al Planului de acțiuni pentru anii 2017-2019 în vederea implementării Strategiei naționale, precum și etapa la care se află proiectele de documente. 

 

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md