Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Ştiri şi Evenimente » Ședința Comitetului național pentru combaterea traficului de ființe umane

Ședința Comitetului național pentru combaterea traficului de ființe umane

  imprimare
18.04.2017   1372 Accesări  

Astăzi, 18 aprilie 2017, a avut loc ședința Comitetului naţional pentru combaterea traficului de fiinţe umane (CN CTFU), care a fost prezidată de către dl Andrei Galbur, Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe şi integrării europene, preşedinte al CN CTFU.

La ședință au participat membrii CN CTFU, dna  Julie Stufft - șeful adjunct al Misiunii Statelor Unite în Moldova și partenerii de implementare. Subiectele au fost abordate conform agendei.

Urmare a ședinței, au fost aprobate Raportul naţional în domeniul prevenirii şi combaterii TFU în Republica Moldova pentru anul 2016 și Raportul cu privire la implementarea Strategiei Sistemului Naţional de Referire pentru anul 2016. Totodată, au fost examinate notele informative prezentate de către vorbitori.

De asemenea, a fost aprobată cu unele completări hotărârea ședinței CN CTFU din 18 aprilie 2017 ce conține recomandări pentru instituțiile competente, care vor consolida realizarea politicilor în domeniu pe perioada imediat premărgătoare.

 

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md