Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Ştiri şi Evenimente » Club de discuții 12+

Club de discuții 12+

  imprimare
05.05.2017   1238 Accesări  

La data de 05 mai curent Biblioteca municipală "B. P. Hasdeu" a găzduit "Clubul de discuții 12+". Acest eveniment a fost realizat în contextul implementării Programului de informare a populației prin intermediul bibliotecilor. Reprezentanții Secretariatului permanent al CN CTFU, Centrului Național de Prevenire a Abuzului față de Copii și experții independenți au interacționat cu tinerii de la Centrul de Excelență în Energetică și Electronică din Chișinău.

În cadrul întâlnirii au fost accentuate riscurile  și consecințele traficului de ființe umane, instrumentele de prevenire, instituțiile cu competențe în domeniu. De asemenea, studenții au participat la discuții privind  practicarea alegerilor responsabile și cunoașterea serviciilor de asistență a tinerilor în situații dificile.

Participanților le-au fost distribuite materiale informative despre instituțiile cu atribuții în domeniu și liniile fierbinți la care se pot adresa în cazul în care se află în situație de risc. 

 

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md