Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Ştiri şi Evenimente » Campania de informare “Invizibili printre noi” în raionul Orhei

Campania de informare “Invizibili printre noi” în raionul Orhei

  imprimare
12.05.2017   1496 Accesări  

În contextul desfășurării Campaniei de informare "Invizibili printre noi", la 11 mai 2017, a avut loc lansarea evenimentului în raionul Orhei.

La deschiderea Campaniei au participat reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale, organizațiilor internaționale, societății civile și confesiunilor religioase: președintele raionului Orhei, reprezentanții Consiliului local, primarii comunelor, colaboratorii Inspecției teritoriale de muncă, Inspectoratului de poliție, protopopul de Orhei, reprezentanții Secretariatului permanent al Comitetului național pentru combaterea traficului de finite umane, Misiunii Organizației Internaționale pentru Migrație în Republica Moldova, Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei și mass-media locală.

 Partea oficială de deschidere a fost urmată de un atelier de lucru, la care au participat secretarii primăriilor raionului Orhei, membrii Comisiei teritoriale pentru combaterea traficului de fiinţe umane (CT), membrii Echipelor multidisciplinare teritoriale, asistenţii sociali, poliţiștii, specialiștii Inspecției teritoriale de muncă. Atelierul de lucru a fost realizat în scopul dezvoltării abilităților profesionale ale specialiștilor și consolidării comunicării dintre actorii CT, inclusiv în procesul de referire a victimelor și potențialelor victime ale TFU, prin prisma abordării practice a cazurilor în vederea soluționării eficiente a situațiilor concrete. 

 

 

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md