Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   »  Presa   »  Ştiri şi Evenimente » Seminar “Instrumente și tehnici de comunicare cu mass-media”

Seminar “Instrumente și tehnici de comunicare cu mass-media”

  imprimare
24.05.2017   1397 Accesări  

Secretariatul permanent al Comitetului național pentru combaterea traficului de ființe umane (TFU) cu suportul Misiunii OIM în Moldova a organizat în perioada 22-23 mai curent, seminarul "Instrumente și tehnici de comunicare cu mass-media", destinat specialiștilor cu competențe în domeniul prevenirii și combaterii TFU. Participanții au deprins tehnici de bază în comunicarea cu mass-media: organizarea unei conferințe de presă,  scrierea corectă a comunicatului de presă, gestionarea solicitărilor de informație și elaborarea unei Strategii de comunicare. Totodată, seminarul a implicat și realizarea exercițiilor practice, astfel, participanții au luat parte la simularea unui talk-show și a unui interviu TV.

Ținând cont de specificul prevenirii și combaterii TFU, a fost abordat și subiectul ce ține de aspectele etice ale relatărilor despre victimele TFU - protejarea identității, respectarea prezumției nevinovăției, protecția împotriva discriminării, interviurile cu victimele TFU și limita admisibilă în acest sens.

 

 

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md