print
Un moldovean și un turc extrădați în Republica Moldova, fiind suspectați de comiterea unor infracțiuni pe teritoriul țării
14.03.2019
383 Accesări

Un moldovean, în vârstă de 31 de ani, a fost extrădat din Italia, fiind suspectat de trafic de copii. Bărbatul a fost anunțat în căutare internațională de Centrul pentru Combaterea Traficului de Persoane (CCTP) și reținut de organele de drept din Italia, la data de 24 august 2018.

Bănuitul a fost predat organelor de drept din R. Moldova prin intermediul Interpolului, ulterior fiind arestat și plasat în izolatorul Direcției de Poliție din mun.Chișinău.

În alt caz, un cetățean al Turciei, în vârstă de 43 de ani, care era anunțat în căutare de către CCTP din februarie 2018, pentru săvârșirea unei escrocherii, a fost prins la data de 29 ianuarie, 2019, la Aeroportul Internațional „Borispol" din or.Kiev, Ucraina.

La 7 marie,  bărbatul a fost transmis organelor de drept din R. Moldova prin PTF Starokazace, Ucraina și ulterior fiind arestat și plasat în Penitenciarul nr.13 din mun.Chișinău.

Sursa: Poliția Republicii Moldova 

 

Copyright © 2019 CN CTFU Toate drepturile rezervate.