print
O tânără din Briceni racola fete care urmau să se prostitueze în Dubai
17.04.2014
2510 Accesări

O tânără de 23 de ani, domiciliată în satul Colicăuți, raionul Briceni împreună cu alte persoane neidentificate, recruta și transporta persoane, cu consimţămîntul acestora, în scop de exploatare sexuală comercială şi necomercială, prin muncă şi servicii forţate, notează UNIMEDIA.

Anterior, suspecta plecase în Rusia la muncă, unde a făcut cunoştinţă cu o persoană care i-a propus să racoleze tinere din Republica Moldova pentru a se prostitua în Dubai, în schimbul unei remunerări de 30% din câștigurile lunare ale fetelor racolate.

La data de 14 aprilie, forțele de ordine au reținut femeia bănuită în timp ce aceasta, împreună cu câteva tinere recrutate, se deplasa cu taxiul în direcţia orașului Otaci. Suspecta a declarat poliției că a racolat patru fete cu vârsta cuprinsă între 21-25 de ani, pentru a merge în Federaţia Rusă, de unde, odată cu perfectarea actelor, urmau să ajungă în Dubai pentru a presta servicii sexuale.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală. Persoanele culpabile de trafic de ființe umane se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Sursa: UNIMEDIA

Copyright © 2021 CN CTFU Toate drepturile rezervate.