print
Cetățean al SUA condamnat în Republica Moldova pentru proxenetism
24.05.2017
1258 Accesări

Un bărbat de 42 de ani, cetățean al SUA cu domiciliul în mun. Chișinău, a fost condamnat recent, la 4 ani și 6 luni  de închisoare pentru comiterea infracțiunii de proxenetism cu confiscarea bunurilor dobândite din activitatea criminală: terenuri, cote părți din bunuri imobiliare și automobile de lux.

Urmare a investigațiilor efectuate în cadrul cauzei penale inițiate de către angajații Centrului pentru combaterea traficului de persoane al INI, s-a constatat, că în perioada 2009 - 2016 cetățeanul american, urmărind scopul îndemnării și determinării la prostituție cu atragerea de foloase de pe urma prestării serviciilor sexuale contra plată, a plasat anunțuri pe diverse site-uri de publicitate.

Astfel,  condamnatul a identificat circa 20 de persoane de gen feminin care au manifestat interes pentru practicarea prostituției și prestarea serviciilor sexuale prin intermediul videochat-urilor. Acesta, le oferea spațiu locativ dotat cu tehnică specialiazată în transmiterea on-line a serviciilor sexuale pentru care le promitea remunerări de 50 % din venitul obținut din activitatea infracțională.

Sursa: Poliția Republicii Moldova

 

Copyright © 2020 CN CTFU Toate drepturile rezervate.