print
ANUNŢ privind iniţierea procedurii de modificare a cadrului legislativ şi normativ în domeniul prevenirii și combaterii traficului de ființe umane
28.07.2014
3012 Accesări


Anunţ privind
iniţierea procedurii de modificare a cadrului legislativ şi normativ în domeniul prevenirii și combaterii traficului de ființe umane 

 

În conformitate cu Art. 9 din Legea Nr. 239 din 13.11.2008 privind transparenţa în procesul decizional, se anunţă iniţierea elaborării proiectului de Lege privind modificarea și completarea unor acte legislative şi a proiectului hotărîrii de Guvern privind modificarea unor acte normative în domeniul prevenirii și combaterii traficului de ființe umane.

Actualitatea elaborării proiectelor menţionate este determinată de necesitatea excluderii lacunelor de ordin legislativ şi normativ cu care se confruntă specialiştii din cadrul instituţiilor abilitate în prevenirea şi combaterea traficului de fiinţe umane, în acordarea protecţiei şi asistenţei victimelor acestui trafic.

În acest context, solicităm respectuos examinarea oportunităţii modificării cadrului legislativ şi normativ existent în domeniul prevenirii şi combaterii traficului de fiinţe umane şi prezentarea propunerilor de modificare însoţite de argumentele de rigoare.

Propunerile pot fi expediate la adresa de e-mail diana.comerzan@.gov.md, pînă la data de 15 august 2014 inclusiv. Persoana de contact: Diana Comerzan, consultant principal, Secretariatul permanent al Comitetului naţional pentru combaterea traficului de fiinţe umane, tel. (022) 250 257.

 

 

Copyright © 2024 CN CTFU Toate drepturile rezervate.