Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   Â»  Presa   Â»  Åžtiri ÅŸi Evenimente » 20 octombrie 2015, dezbatere publică realizată la Biblioteca municipală B.P. HaÅŸdeu cu participarea tinerilor voluntari

20 octombrie 2015, dezbatere publică realizată la Biblioteca municipală B.P. Haşdeu cu participarea tinerilor voluntari

  imprimare
21.10.2015   3095 Accesări  

      20 octombrie 2015, Secretariatul Permanent al Comitetului naÅ£ional pentru combaterea traficului de fiinÅ£e umane în colaborare cu AsociaÅ£ia ObÅŸtească „Junior Achievement Moldova" au organizat o dezbatere publică în cadrul căreia au participat tineri voluntari. Evenimentul se înscrie în cadrul Campaniei naÅ£ionale „Săptămâna de luptă împotriva traficului de fiinÅ£e umane" ÅŸi a fost realizat la Biblioteca municipală B.P. HaÅŸdeu din municipiul ChiÅŸinău.

      În cadrul evenimentului tinerii au fost implicaÅ£i în discuÅ£ii, activităţi interactive ÅŸi jocuri cognitive pentru a cunoaÅŸte mai multe informaÅ£ii despre riscurile fenomenului traficului de fiinÅ£e umane ÅŸi consecinÅ£ele fenomenului.

      De către elevii Liceului teoretic "Onisiof Ghibu" din oraÅŸul DurleÅŸti a fost prezentată o piesa de teatru, prin care au redat un eventual caz de trafic de fiinÅ£e umane. 

 

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md