Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   Â»  Presa   Â»  Åžtiri ÅŸi Evenimente » ÅžedinÅ£a de lucru cu secretarii Comisiilor teritoriale pentru combaterea traficului de fiinÅ£e umane

Şedinţa de lucru cu secretarii Comisiilor teritoriale pentru combaterea traficului de fiinţe umane

  imprimare
04.10.2016   7863 Accesări  

      Astăzi,  4  octombrie  2016,  Secretariatul  permanent al  CN  CTFU, în  parteneriat  cu  Misiunea  OIM  în  Moldova,  a  organizat ÅŸedinÅ£a de  lucru cu secretarii Comisiilor teritoriale pentru combaterea TFU. În cadrul ÅŸedinÅ£ei a fost prezentată o notă informativă cu privire la implementarea politicilor de prevenire ÅŸi combatere a TFU la nivel local în primele 6 luni ale anului 2016, rezultatele înregistrate, lacunele ÅŸi recomandări pentru activitatea ulterioară.

      Secretarii Comisiilor teritoriale s-au expus cu privire la provocările pe care le întâmpină în activitatea lor ÅŸi necesităţile pentru desfăşurarea unei activităţi eficiente în viitor.

    Un alt subiect abordat s-a referit la pregătirea ÅŸi desfăşurarea Campaniei naÅ£ionale  „Săptămâna de luptă împotriva traficului de fiinÅ£e umane", care va avea loc în perioada 18-24 octombrie 2016, fiind discutată Matricea activităţilor stabilite, precum ÅŸi alte activităţi care eventual vor putea fi realizate în cadrul acesteia ÅŸi urmează să fie incluse în Matrice. Ulterior, secretarilor le-au fost distribuite materiale informative pentru a fi utilizate ÅŸi  diseminate în cadrul Campaniei antitrafic, realizate de către partenerii  de  implementare a  politicilor  naÅ£ionale  antitrafic: Misiunea OSCE în Moldova, FundaÅ£ia ElveÅ£iană „Terre des Hommes", Centrul NaÅ£ional de Prevenire a Abuzului faţă de Copii. 

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md