Abonare noutăţi
    
Urmărește-ne pe
Prima   Â»  Presa   Â»  Åžtiri ÅŸi Evenimente » Dezbatere publică pe segmentul prevenirii traficului de fiinÅ£e umane

Dezbatere publică pe segmentul prevenirii traficului de fiinţe umane

  imprimare
24.10.2016   11986 Accesări  

      La 24 octombrie 2016, Secretariatul permanent al CN CTFU a organizat o dezbatere publică axată pe segmentul prevenirii traficului de fiinÅ£e umane.

      Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul Bibliotecii "Ovidius" din mun.ChiÅŸinău la care au participat studenÅ£ii de la Centrul de Excelenţă în ConstrucÅ£ii.

      Principalele subiecte abordate de reprezentanÅ£ii Secretariatului permanent s-au centrat pe informarea tinerilor referitor la riscurile TFU, tabloul general al comunităţii antitrafic la nivel naÅ£ional, formele de exploatare ÅŸi zonele geografice de destinaÅ£ie a victimelor TFU, profilul victimelor TFU, profilul traficantului, implicarea în activităţile antitrafic promovate la nivel comunitar.

      Tinerii au fost cointeresaÅ£i de subiectul dat, intrînd în dialog direct cu interlocuitorii, ÅŸi totodată fiind cointeresaÅ£i de segmentul de accesibilitate la informaÅ£ii ce ar putea să îi ajute să evite pe cît posibil situaÅ£iile de risc.

      ParticipanÅ£ii au reiterat că cel mai util pentru tineri ar fi informarea acestora prin diferite metode, subliniind utilizarea tuturor căilor posibile în vederea diseminării informaÅ£iei despre prevenirea ÅŸi combaterea traficului de fiinÅ£e umane.

      Secretariatul permanent a donat cărÅ£i specializate ÅŸi materiale informative în domeniul prevenirii traficului de fiinÅ£e umane fondului de carte a bibliotecii. 

 

 

   

 

antitrafic, Combats trafficking in women and children, Campanie de conştientizare a fenomenului de trafic de persoane, antitrafic moldova, antitrafic gov md